Влучне попадання: в мережі показали відео знищення військової техніки бойовиків "ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Влучне попадання: в мережі показали відео знищення військової техніки бойовиків "ДНР"

Влучне попадання: в мережі показали відео знищення військової техніки бойовиків "ДНР"
Джерело:  online.ua

Українські військові до введення так званого "хлібного" перемир'я на Донбасі досягли нових успіхів у протидії ворогу. Вони знищили ворожу бойову техніку недалеко від окупованого Донецька.

Відео, зняте за допомогою дрона, чергового успіху ЗСУ було опубліковано волонтерами на сторінці фонду "Повернись живим" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Волонтери не стали розкривати подробиць знищення військової техніки бойовиків, але відзначили, що нового успіху українські захисники досягли тільки завдяки допомозі українців, які надають фінансову підтримку ЗСУ, на яку волонтери придбають потрібне військове обладнання. Також в коментарі до відео зазначено, що влучне попадання в ціль відбулося багато в чому завдяки роботі корегувальника з повітря.

"Не будемо описувати обставини, при яких це сталося, але, будьте впевнені, на цій ділянці фронту бойовики вже не такі сміливі і набагато рідше провокують наших захисників на відкриття вогню. Влучне попадання в мішень тут, в тому числі, залежало від роботи корегувальника з повітря",- йдеться в коментарі до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики на Донбасі почали застосовувати нову російську зброю для виявлення снайперів ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?