КНДР продовжує ядерні та ракетні розробки - ООН
Категорія
Світ
Дата публікації

КНДР продовжує ядерні та ракетні розробки - ООН

КНДР продовжує ядерні та ракетні розробки - ООН
Джерело:  Reuters

Офіційний Пхеньян не припинив ні ядерні, ні ракетні розробки. Незалежні експерти прийшли до такого висновку після піврічного розслідування, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Про продовження розробок ядерних і ракетних програм в КНДР йдеться в доповіді ООН, направленій в Радбез, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

У доповіді ООН йдеться, що КНДР активно продовжує ядерні та ракетні розробки, незважаючи на санкції введені в 2006 році, які посилюються щорічно. У документі не розкриваються подробиці розслідування незалежної команди експертів.

Нагадаємо, в 2017 році Радбез ООН в черговий раз посилив санкції проти КНДР. Тоді була введені повна заборона на поставку текстильної продукції з Північної Кореї і обмеження продажу нафтопродуктів Пхеньяну.

У 2018 році відбулися історичні переговори президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина. В ході саміту північнокорейський лідер пообіцяв провести повну денуклеаризацію Корейського півострова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що розвідка США отримала докази розробки в КНДР нової балістичної ракети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?