Найбільша за 100 років загроза демократії: в США вийде фільм про вплив Путіна на Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Найбільша за 100 років загроза демократії: в США вийде фільм про вплив Путіна на Трампа

Найбільша за 100 років загроза демократії: в США вийде фільм про вплив Путіна на Трампа
Джерело:  online.ua

У США 31 серпня відбудеться прем'єра документального фільму про зв'язки російського президента Володимира Путіна і американського глави Дональда Трампа. Картина вийде під назвою "Активні заходи".

Трейлер фільму про вплив Путіна на Трампа був опублікований в мережі, передає ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Режисером фільму про зв'язки Трампа і Путіна став Джек Брайан. Він упевнений, що вже не менше 30 років Путін веде таємну політичну війну за допомогою кібертехнологій, щоб контролювати світові події. Творець картини впевнений, що Трамп був маріонеткою Путіна протягом багатьох років, що простежується в ході знятої картини.

У новому фільмі будуть показані інтерв'ю з кандидаткою в Президен США хілларі Клінтон, сенаторами США Джоном Маккейном і Шелдоном Уайтхауз, колишнім послом США в Росії Майкл Макфол, колишніми агентами і представниками ЦРУ Стівеном Холом, Джеймсом Вулсі, Джеремі Башем і іншими політиками і співробітниками спецслужб.

У трейлері фільму про зв'язки Путіна і Трампа також зачіпається тема України і втручання Росії в американські вибори 2016 року. Автор картини розповідає, що коли починав знімати фільм, то думав, що знайде скандальні факти про Путіна і Трампа, але в підсумку виявив "найбільшу за 100 років загрозу американській демократії".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США назвали Трампа "майном Путіна" після саміту в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?