Петросян і Степаненко розлучаються: мільярдне майно їм допомагають ділити адвокати Путіна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Петросян і Степаненко розлучаються: мільярдне майно їм допомагають ділити адвокати Путіна

Петросян і Степаненко розлучаються: мільярдне майно їм допомагають ділити адвокати Путіна
Джерело:  online.ua

Популярні гумористи Євген Петросян і Олена Степаненко розлучаються. Вони через суд ділять спільно нажите майно, яке оцінюється в 1,5 млрд рублів, а їх інтереси представляють відомі адвокати, які раніше захищали в судах Путіна, патріарха Кирила, олігарха Ігоря Сечіна та популярних музикантів.

Подробиці шлюборозлучного процесу Петросяна і Степаненко повідомили російські ЗМІ, передає ONLINE.UA з посиланням на агентство "Москва".

Відомо, що засідання суду по розділу майна Петросяна і Степаненко заплановано на 6 серпня. Повідомляється, що ініціатором позову стала Олена, яка подала до суду заяву 4 липня.

Агентство повідомляє, що інтереси Степаненко в суді буде захищати Олена Забралова, яка раніше захищала Путіна у справі Бориса Нємцова, а також багатьох інших політичних діячів і російських бізнесменів. Адвокатом Петросяна став Сергій Жорін, який у багатьох судових процесах представляв інтереси відомих музикантів, серед яких були репер Птаха, Тіматі і Єгор Крід.

Відзначається, що Степаненко вимагає 80% спільно нажитого майна з Петросяном, включаючи вісім з десяти квартир в Москві. Адвокат Петросяна сподівається, що парі вдасться досягти "мирних" домовленостей і розділити майно попровну.

"Ми не втрачаємо надії знайти компроміс, щоб все поділити порівну. При цьому Євген Ваганович запропонував Степаненко самій вибрати, що вона хоче залишити собі. Всю цю історію можна завершити за один день - порівну поділити антикваріат, а на квартири підписати мирову угоду", - завив Жорін в інтерв'ю ТАСС.

У той же час інші російські ЗМІ бурхливо обговорюють причину розлучення Петросяна і Степаненко. Вони запевняють, що Олена подала на розлучення через новий роман Євгена, який захопився 24-річною асистенткою. Журналісти підкреслюють, що нова обраниця гумориста дуже схожа на Олену Степаненко в молодості.

Слід зазначити, що Євген Петросян і Олена Степаненко прожили в шлюбі понад 30 років. Для гумориста він став четвертим. Від першої дружини у Петросяна є дочка і двоє онуків. Спільних дітей у Петросяна і Степаненко не було.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення з Ембер Херд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?