Путін підписав скандальні закони про підвищення ПДВ і створення офшорів в РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін підписав скандальні закони про підвищення ПДВ і створення офшорів в РФ

Путін підписав скандальні закони про підвищення ПДВ і створення офшорів в РФ
Джерело:  online.ua

У Росії підвищили ставку ПДВ з 18% до 20%. Відповідний закон підписав російський глава Володимир Путін, передає ONLINE.UA за посиланням на офіційний портал правової інформації РФ.

Скандальний закон, проти якого виступали росіяни на масштабних мітингах по всій країні, був підписаний 3 серпня. Він передбачає підвищення ПДВ в Росії з 1 січня 2019 року. За підрахунками експертів, підвищення податку на додану вартість допоможе збільшувати бюджет країни на 620 мільярдів рублів щорічно.

В цей же день Путін також підписав закон про створення офшорів в РФ. Він затвердив створення спеціальних адміністративних районів на острові Російський у Приморському краї і острові Жовтневий в Калінінградській області. Стати резидентами спеціальних адміністративних районів (САР) зможуть тільки зареєстровані за кордоном компанії. Після реєстрації в САРах компаніям треба буде інвестувати в Росію як мінімум по 50 млн руб кожні півроку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві пройшов багатотисячний мітинг проти пенсійної реформи, учасники якого вимагали відставки Путіна і російського уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?