День народження Меган Маркл: цікаві факти про життя герцогині Сассекської
Категорія
Світ
Дата публікації

День народження Меган Маркл: цікаві факти про життя герцогині Сассекської

День народження Меган Маркл: цікаві факти про життя герцогині Сассекської
Джерело:  online.ua

4 серпня Меган Маркл відзначає свій 37 день народження. У цей день герцогиня Сассекська приймає привітання від британців, які вважають її найкрасивішою принцесою в королівської історії. ONLINE.UA зробив добірку цікавих фактів з життя і біографії Меган Маркл, які маловідомі її шанувальникам.

Меган Маркл народилася 4 серпня 1981 року в Лос-Анджелесі. При народженні їй дали ще одне ім'я - Рейчел, яке збігається з іменем однієї з її екранних героїнь.

Герцогиня Сассекська і принц Гаррі є віддаленими родичами. За даними дослідника Гері Бойда Робертса, батько Меган, Томас Маркл, є прямим нащадком короля Англії Едуарда III, в результаті чого Меган і Гаррі родичі в 17-му коліні. Шлюб з принцом Гаррі став другим для Меган Маркл. До нього вона була одружена з кінорежисером Тревором Енгельсоном.

Перед 37-м днем народження Меган Маркл виявилася в гучному скандалі. Британські ЗМІ повідомили, що вона стала рекордсменкою по витратам грошей на вбрання. Тоді повідомлялося, що герцогиня Сассекська за кілька місяців після весілля змінила 15 вбрань для офіційних виходів, на які витратила понад 200 тисяч доларів.

Як відомо, доходи британської королевської родини формуються з податків простих громадян. А це значить, що за дорогі наряди Меган Маркл платять звичайні люди. І це обурює громадськість. Шанувальники королівської сім'ї підрахували, що Кейт Міддлтон за весь попередній рік витратила на шопінг 155 тисяч доларів, а в 2016 року віддала за наряди ще менше - 130 тисяч доларів. Порівнюючи дружин двох онуків королеви Єлизавети II, прості британці звинувачують дружину принца Гаррі в недоцільній траті державних коштів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон обійшла Меган Маркл в рейтингу найстильніших британців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?