У Росії прийняли черговий шокуючий закон по окупованому Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії прийняли черговий шокуючий закон по окупованому Криму

У Росії прийняли черговий шокуючий закон по окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Російський уряд ухвалив черговий скандальний закон по окупованому Криму, який вже підписав президент РФ Володимир Путін. Новим законом Москва ввела новий порядок реєстрації ліцензій на користування надрами півострова.

Підписаний Путіним черговий російський закон по окупованому Криму був опублікований на порталі Державної системи правової інформації РФ 4 серпня, передає ONLINE.UA.

Скріншот закону Росії по надрам окупованого Криму (pravo.gov.ru)

Новим законом російські окупанти визнали недійсними всі лінцензіі на надра Чорного і Азовського морів, які були видані органами України до анексії півострова. Відтепер, право на користування ділянками надр Криму окупанти будуть надавати тільки по рішенню російського уряду за результатами аукціонів.

Нагадаємо, цей закон Держдума РФ прийняла в першому читанні ще 10 квітня 2018 року. Він вступить в силу з 1 жовтня поточного року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська Держдума прийняла в третьому читанні закон про день "прийняття" Крима в Російську імперію. Згідно із черговим скандальним документом, 19 квітня встановили в якості пам'ятної дати - Днем "прийняття" Криму, Тамані та Кубані до складу Російської імперії в 1783 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?