Підгузки та сукні для курок: в США набирає обертів нове елітне хобі
Категорія
Світ
Дата публікації

Підгузки та сукні для курок: в США набирає обертів нове елітне хобі

Підгузки та сукні для курок: в США набирає обертів нове елітне хобі
Джерело:  online.ua

Американці захопилися новим елітним хобі - розведенням домашніх курей, яким вони не тільки купують підгузки і дизайнерські сукні, а й наймають для них окремих шеф-кухарів і будують "розумні" курники, передає ONLINE.UA з посиланням на The Outline.

Однією з перших засновниць "курячого тренду" стала Джулія Бейкер - вона почала створювати підгузки для курей, які активно поширювала між друзів. Тепер у неї повноцінне виробництво курячих підгузків - американка продає до тисячі одиниць на місяць по 18 доларів за один підгузок.

Пізніше в США з'явилися компанії, які створюють інші елітні аксесуари для домашніх курей - це продукти преміум-категорії (будиночки, спеціальні гойдалки, підгузки ручної роботи), які створюють максимальний комфорт для пернатих.

Також популярні в США бренди, які випускають декоративні сідла і наряди для курок. Вони найбільше спрямовані на те, щоб радувати власників курок, які тримають пернатих в будинку і беруть їх на прогулянки.

"Раніше ви одягали в плаття свою чихуахуа. Тепер люди одягають в плаття своїх курок", - коментує Джулія Бейкер новий американський тренд.

Популярність домашніх курей в США підтверджують і багато акаунтів в соцмережах, на які підписані десятки тисяч людей. Наприклад, у блогу The Drinking with Chickens є майже 45 тисяч передплатників, які розчулюються фото з курками, що вбрані в яскраві сукні і пончо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на престижному конкурсі обрали найкращі фото собак 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?