Трамп відправив Кім Чен Ину новий особистий лист
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп відправив Кім Чен Ину новий особистий лист

Трамп відправив Кім Чен Ину новий особистий лист
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп написав главі КНДР новий особистий лист. Він став відповіддю президента США на нещодавнє послання північнокорейського лідера.

Про новий лист Трампа Кім Чен Ину повідомив держсекретар США Майк Помпео, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що особисте послання Трампа було передано американською делегацією представникам КНДР в суботу, 4 серпня, в Сінгапурі, де проходить форум з безпеки. Там же Помпео зустрічався з главою МЗС КНДР Лі Йон Хо.

Помпео не уточнив зміст листа, зазначивши, що послання стало відповіддю на лист Кім Чен Ина, який він відправив Трампу в середині липня. Тоді американський глава назвав послання від лідера КНДР "дуже приємною запискою", яка підтверджує, що в стосунках між Північною Кореєю і Сполученими Штатами досягнуто значного прогресу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що незважаючи на мирний договір з Трампом, КНДР продовжує ядерні та ракетні розробки, про які повідомляється в останній доповіді ООН по Північній Кореї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?