"У МЗС своїх клоунів мало?": росіяни в шоці від призначення Сігала спецпредставником РФ зі зв'язків з США
Категорія
Світ
Дата публікації

"У МЗС своїх клоунів мало?": росіяни в шоці від призначення Сігала спецпредставником РФ зі зв'язків з США

"У МЗС своїх клоунів мало?": росіяни в шоці від призначення Сігала спецпредставником РФ зі зв'язків з США
Джерело:  online.ua

МЗС Росії призначило голлівудського актора Стівена Сігала спецпредставником Росії з гуманітарних зв'язків з США. Йому доручено розвивати російсько-американські відносини у гуманітарній сфері, включаючи взаємодію в сфері культури, мистецтва, суспільних і молодіжних обмінів.

Про призначення Сігала повідомила прес-служба МЗС РФ, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що Стівен Сігал буде працювати в МЗС РФ на громадських засадах, тобто без винагороди.

"Той самий випадок, коли народна дипломатія зустрічається з дипломатією традиційною. В міжнародній практиці можна провести паралелі з функціями послів доброї волі ООН",- йдеться в повідомленні МЗС РФ.

Американські журналісти з іронією відреагували на несподіване призначення Сігала в МЗС РФ. А В Держдепі США не стали коментувати несподівану посаду актора в російському зовнішньополітичному відомстві.

"Це має сенс, якщо врахувати наскільки серйозно Росія відноситься до гуманітарних проблем", - жартує журналістка CNN Сем Виноград.

Росіяни також не залишили без уваги призначення Сігала. Під публікацією МЗС РФ в соцмережі про нову посаду актора вони залишили кілька сотень коментарів.

"Ну, тепер за російсько - американські відносини і особливо культурний обмін можна не турбуваться ... Як тільки професійна кар'єра помахала рукою, або виникли проблеми з владою, так в Рашку,"мітлою" помахати, природно на культурній ниві .. Менсони, Джонси, Сігали, Жерари ...","А ось це п'ять! Куди б ВанДамма ще прилаштувати, бо турбуюся за нього","А якщо хтось в північноамериканських штатах не захоче дружити, то Сігал зламає йому руку. Або ногу?","Зовсім з глузду з'їхали? Чим далі, тим дурніші стають наші політики і держава. Слов немає","Вже навіть не смішно. Відкрито плюють на закон і нам про це повідомляють. Ну ось кому в голову приходять думки про такі призначення? Громадянин Америки із зарубіжними рахунками стає держслужбовцем, та й не це головне, він ж не зможе вирішити поставлених перед ним завдань. Або цього і не потрібно?","А що, в МЗС РФ своїх клоунів мало?","Ну і Депардьє Лаврову в заступники!","Розкидає всіх ворогів Росії?)","Які зв'язки - такий і представник", - обурюються в соцмережі росіяни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актриса Реджина Саймонс звинуватила в згвалтуванні відомого голлівудського актора Стівена Сігала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?