Путін подивився в окупованому Криму балет і "сумне видовище": опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін подивився в окупованому Криму балет і "сумне видовище": опубліковані фото

Путін подивився в окупованому Криму балет і "сумне видовище": опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У суботу, 4 серпня, російський глава Володимир Путін незаконно відвідав окупований Крим, де прийняв участь у гала-концерті зірок світового балет і провів зустріч з "губернатором Севастополя" Дмитром Овсянниковим.

Фото Путіна під час візиту в анексований Крим опублікувала прес-служба Кремля, передає ONLINE.UA.

"Президент був присутній на гала-концерті зірок світового балету, які виконали партії з вистав "Корсар","Жизель","Лебедине озеро","Дон Кіхот". Після закінчення концерту Путін коротко поспілкувався з артистами",- повідомила прес-служба Кремля .

Також Путін побував у Володимирському соборі в Херсонесі разом з митрополитом Тихоном та провів зустріч із заступником голови уряду Росії Ольгою Голодець і "губернатором Севастополя" Дмитром Овсянниковим, з якими обговорив проекти музейного та театрально-освітнього комплексів в Севастополі.

"Сумне видовище", - прокоментував Путін фотографії територій, на яких окупанти планують побудувати комплекси в Севастополі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін підписав новий скандальний закон по окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?