Головні вороги: Трамп знову виступив з гучною заявою по Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні вороги: Трамп знову виступив з гучною заявою по Росії

Головні вороги: Трамп знову виступив з гучною заявою по Росії
Джерело:  online.ua

Росія і Китай є головними ворогами США, які втручаються в справи американської держави.

Про це заявив президент США Дональд Трамп на зустрічі з виборцями на підтримку кандидата від своєї партії на виборах в штаті Огайо, передає ONLINE.UA з посиланням на NBC.

"Ми повинні зупинити втручання всіх тих, хто атакує нас. І їх багато. Тут і Росія, і Китай. У нас все добре з Північною Кореєю, але і вони, ймовірно, роблять те ж саме", - заявив Трамп.

При цьому ще 2 серпня Трамп вимагав від генерального прокурора США Джеффа Сешнс "негайно припинити" справу про російському втручанню в американські вибори. Він назвав розслідування "підлаштованим полюванням на відьом" і "плямуючим" Сполучені Штати, а твердження про змову членів його передвиборного штабу з російською владою "тотальним обманом".

У той же день Трамп, виступаючи перед виборцями, згадав зустріч з Путіним в Гельсінкі і заявив, що вона пройшла відмінно, а поліпшенню американсько-російських відносин заважає "сфабрикована російська справа".

"Це містифікація, ясно?"- сказав тоді американський президент.

Слід зазначити, що після цих суперечливих заяв Трампа глава нацрозвідки США Деніл Коутс повідомив, що Росія продовжує впливати на внутрішні справи США, як через політичні канали, так і через ЗМІ, соцмережі і "посередників". Він зазначив, що Росія домагається того, щоб "послабити і посварити" Сполучені Штати напередодні виборів в Конгрес, які заплановані на листопад 2018 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США вийде фільм про вплив Путіна на Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?