В Україні батько ґвалтував дочку з ДЦП: в поліції розкрили жахливі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні батько ґвалтував дочку з ДЦП: в поліції розкрили жахливі подробиці

В Україні батько ґвалтував дочку з ДЦП: в поліції розкрили жахливі подробиці
Джерело:  online.ua

Правоохоронці затримали чоловіка, який протягом довгого часу ґвалтував свою 15-річну дочку з діагнозом ДЦП.

Про кошмарний злочин повідомив перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін, передає ONLINE.UA.

Він уточнив, що повідомлення про сексуальне насильство над дівчиною надійшло в поліцію 4 серпня. Про злочин повідомив брат дівчинки, над якою знущався батько.

Поліцейські відразу ж виїхали за викликом і затримали чоловіка 1978 року народження. В ході огляду було вилучено докательства вчинення насильства батьком над дитиною.

"Цього покидька-батька, 1978 р.н., поліцією затримано. В ході огляду вилучено докази. Що буде далі? Суд, відсидить цей або інший покидьок, вийде нова сім'я і знову зґвалтування життя дитини ... Тому що через п'ять або десять років він вже нікому не буде відомий, як ґвалтівник дітей", - написав Аброськін.

Представник Нацполіціі також обурився тим, що в Україні продовжують орудувати насильники навіть після того, як була розголошена інформація про створення реєстрів статевих злочинців і посилення покарання за зґвалтування дітей аж до кастрації.

Нагадаємо, в даний час у Верховній Раді зареєстрован законопроект про реєстрацію педофілів. Він передбачає покарання у вигляді хімічної кастрації як "добровільного заходу медичного характеру", але, правда, застосовуватися вона буде тільки до хворих педофілією. "Здоровим" педофілам, якщо закон приймуть, посилять тюремне покарання до 20 років, а за повторні зґвалтування злочинців садитимуть до в'язниці на довічне ув'язнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під Дніпром жорстоко вбили семикласницю, яку перед вбивством зґвалтували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?