У швейцарських Альпах розбився туристичний літак, загинули 20 осіб - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

У швейцарських Альпах розбився туристичний літак, загинули 20 осіб - ЗМІ

У швейцарських Альпах розбився туристичний літак, загинули 20 осіб - ЗМІ
Джерело:  Reuters

У швейцарських Альпах, на західній стороні гори Піц Зегнас сталася серйозна авіакатастрофа - розбився туристичний літак, на борту якого перебувало 17 пасажирів і троє членів екіпажу. Всі вони загинули, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Повідомляється, що літак, який розбився в кантоні Граубюнден, належав авіакомпанії JU-Air. Уламки лайнера знайшли на висоті 2450 метрів над рівнем моря. Відзначається, що повітряне судно зазнало аварії в тому місці, яке оточене з усіх боків списами гір.

Поліція підтвердила, що літак JU-Air розбився недалеко від південного кордону Швейцарії. Було встановлено, що лайнер летів з Лорнако в Цюріх.

За даними ЗМІ, компанія JU-Airпока призупинила польоти, повітряний простір над місцем катастрофи закрито, доступ до популярних туристичних маршрутів в околицях - заблокований.

Слід зауважити, що авіакатастрофа в Швейцарії відбулася через кілька годин, як в Альпах розбився невеликий літак, на борту якого летіла одна сім'я з чотирьох чоловік. Всі загинули.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вранці 4 серпня в російському Красноярському краї недалеко від населеного пункту Ігарка сталася серйозна авіакатастрофа - розбився пасажирський вертоліт Мі-8 з 18 людьми на борту. Всі пасажири і екіпаж повітряного судна загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?