I don't understand you: юний шахіст з України дотепно потролив росіянина і став зіркою мережі
Категорія
Україна
Дата публікації

I don't understand you: юний шахіст з України дотепно потролив росіянина і став зіркою мережі

I don't understand you: юний шахіст з України дотепно потролив росіянина і став зіркою мережі
Джерело:  online.ua

Юний український шахіст Роман Ковальський став зіркою мережі, після того як дотепно потроліл свого суперника з Росії. Інцидент стався в ході міжнародних змагань з шахів в Румунії, на яких українець відмовився відповідати росіянину на питання, поставлене російською мовою.

Про це повідомила мама шахіста Анна Ковальська в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Мама юного шахіста пояснила, що на питання росіянина "який у тебе рейтинг", українець відповів - I do not understand you. Така відповідь, за словами Анни, викликала здивування у хлопчика з Росії, який, ймовірно, не знає англійської мови, тому не зрозумів відповіді Романа.

Поруч з росіянином сидів молдованин, який поспішив підказати, що Роман натякає на те, що не розуміє російської мови. Російський шахіст обурився, здивувавшись чому його опонент не розуміє російської, якщо він з України.

"Рома після партії сказав мені, що давно мріяв так потролити росіян. А партію він легко виграв. Хто думає, що це не толерантно - мені байдуже",- додала мама Романа.

Слід зазначити, що український шахіст після цього інциденту став зіркою соцмережі. Пост його мами з розповіддю про те, як Роман потролив росіянина зібрав майже 10 тисяч лайків за добу і більше тисячі коментарів, в яких українці висловили гордість за хлопчика.

"Молодець! З таким поколінням виростає Україна", "Шикарна історія! Ромчик - найкращий!", "Відмінний тролінг!", "Так розумно! Треба брати приклад з юного Роми", "На мою думку -супер. Такі, як він, - наше майбутнє!",- коментують вчинок Романа в соцмережі українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США дотепно потролили прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?