Королівський скандал: принцеса Євгенія розгнівала Єлизавету II "забороненим" фото в соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівський скандал: принцеса Євгенія розгнівала Єлизавету II "забороненим" фото в соцмережі

Королівський скандал: принцеса Євгенія розгнівала Єлизавету II "забороненим" фото в соцмережі
Джерело:  vogue.co.uk

Британська принцеса Євгенія розгнівала королеву Великої Британії Єлизавету II розміщеним фото в соцмережі. На перший погляд фото не було особливим - на ньому зображений батько Євгенії, принц Ендрю в парадній формі в Букінгемському палаці. Але, як виявилося, фотографія була зроблена в одному з коридорів, який є секретним, передає ONLINE.UA з посиланням на Vogue.

В інтерв'ю виданню принцеса Євгенія розповіла, що вести акаунти в соцмережах заборонено членам королівської сім'ї, але вона і принцеса Беатріс часто порушують ці правила, хоч і вивчають увесь королівський протокол з народження.

Знаменита британка зізналася, що Її Величність розгнівалася через фото з принцом Ендрю. Але при цьому принцеса так і не видалила знімок з батьком.

"Нещодавно я отримала неприємності через те, що опублікувала фото свого батька в коридорі Букінгемського палацу, який, як виявилося, був недоступний для громадськості. Важко орієнтуватися в подібних ситуаціях, оскільки тут не було прецеденту і протоколу. Ми - молоді жінки, які намагаються побудувати свою кар'єру і вести своє особисте життя. Але також ми принцеси, тому все це відбувається на очах у публіки ", - додала принцеса Євгенія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 4 серпня дружина принца Гаррі Меган Маркл відзначила свій 37 день народження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?