Ще одне розлучення: Ані Лорак заінтригувала фото без обручки після чуток про зраду чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ще одне розлучення: Ані Лорак заінтригувала фото без обручки після чуток про зраду чоловіка

Ще одне розлучення: Ані Лорак заінтригувала фото без обручки після чуток про зраду чоловіка
Джерело:  online.ua

Сім'я української співачки Ані Лорак, яка переїхала жити в РФ, знаходиться на межі розлучення. До такого висновку прийшли фанати артистки після того, як в її Instagram-сторіз з'явилося нове фото, на якому Лорак відображена без обручки, передає ONLINE.UA.

Шанувальники співачки переконані, що таким чином Ані Лорак прокоментувала чутки про зради свого чоловіка Мурата Налчаджиоглу, які кілька днів тому з'явилися в ЗМІ. При цьому офіційного коментаря про розлучення Ані Лорак поки не дала.

Скриншот історії instagram.com/anilorak

Передплатники Лорак бурхливо обговорюють ситуацію в її родині в соцмережі. Одні бажають їй сил і терпіння пережити розлучення, а інші не виключають, що це черговий "киркоровський піар-хід".

Ані Лорак без обручки (фото - instagram.com/anilorak)

"Ви прекрасні і пісні Ваші супер!!!! У Вас все буде як завжди Круто!!!!! Бережіть себе заради доньки!", "Кароліна, ви дуже красива жінка, з внутрішньому стрижнем!!! Такі якості слабаків поруч не тримають! Обов'язково поруч буде справжній воїн, який закриє вас від усіх негараздів!","Якось все по-киркоровськи) Дуже пахне піаром ну, прям екшн. Дай Бог, щоб на користь! щоб все вийшло!"," Вигідні кращого","Ви шикарна успішна жінка, а він хто? Бабій і негідник!! Щастя вам", "Нехай у Вас все буде добре! І бажаю вам знайти більш гідного Вас чоловіка",- обговорюють розлучення Лорак її шанувальники в соцмережі.

Слід зауважити, що чутки про розлучення Ані Лорак з чоловіком з'явилися після того, як ЗМІ повідомили про любовні пригоди Мурата. Його застукали папараці в одному з київських караоке-клубів з брюнеткою в той момент, коли Лорак була на фестивалі "Жара" в Баку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що л егендарні гумористи Євген Петросян і Олена Степаненко розлучаються і ділять 1,5-мільярдне майно. Олена хоче відсудити більшу частину всього нажитого з чоловіком, нібито щоб помститися йому за зраду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?