В Іспанії затримали одного з найвпливовіших босів російської мафії
Категорія
Світ
Дата публікації

В Іспанії затримали одного з найвпливовіших босів російської мафії

В Іспанії затримали одного з найвпливовіших босів російської мафії
Джерело:  online.ua

В Іспанії, у місті Марбелья, місцевій поліції вдалося затримати трьох кримінальних авторитетів з країн колишнього СРСР. Затримання відбулося, коли лідери мафіозних угруповань обговорювали плани вбивства одного з членів ворожого клану.

Про це повідомляє Deutsche Welle із посиланням на поліцію Іспанії, передає ONLINE.UA.

Затриманих взяли під варту. Їх звинувачують у замаху на вбивство, фальсифікації документів і членстві в злочинній організації.

"Серед учасників "сходки" були два представники грузинських кланів, які останніми роками координували дії вихідців з РФ. При цьому один із затриманих вважався третьою за значимістю людиною в російської мафії. Вважається, що затримані планували відтворити кримінальну структуру, ліквідовану в червні 2017 року. Тоді заарештували 129 підозрюваних, проте вже в липні знову почалося розслідування", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що йдеться про одного з найважливіших злодіїв у законі в Європі.

Затримані планували вбивство важливого члена конкуруючого клану, який хотів оселитися в Іспанії.

Як повідомляв ONLINE.UA, італійські правоохоронці заарештували групу фальшивомонетників, у яких конфіскувала 900 тисяч підроблених банкнот високої якості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?