Трамп нарешті пояснив, навіщо його син зустрічався із представницею Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп нарешті пояснив, навіщо його син зустрічався із представницею Кремля

Трамп нарешті пояснив, навіщо його син зустрічався із представницею Кремля
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп визнав, що його син зустрічався з російською адвокаткою Наталією Весельницькою, пов'язаною з Кремлем, у червні 2016 року. Голова Білого дому стверджує, що він це зробив, "щоб отримати інформацію про опонента", передає ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Окрім того, президент США підкреслив, що вважає цю зустріч "абсолютно законною", а також додав, що подібні методи дуже часто використовуються в політиці.

"З'явилися фейкові новини та абсолютна вигадка про те, що мене турбує зустріч мого чудового сина Дональда в Trump Tower. Це була зустріч для отримання інформації про опонента, вона абсолютно законна. Такі зустрічі постійно проводяться в політиці - це нікуди не зникло. Я не знав про це!"- сказав Дональд Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, у січні 2017 року  спецслужби США зробили висновок про те, що Росія втрутилася у вибори,  щоб спробувати допомогти Трампу перемогти кандидата від Демократичної партії США Гілларі Клінтон. Для того, щоб дискредитувати її, були опубліковані компрометуючі електронні листи, а також через соціальні мережі була поширена пропаганда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?