Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 6 по 12 серпня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 6 по 12 серпня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 6 по 12 серпня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Цього тижня краще зосередитись на фінансах та відносинах з оточуючими. Про те, кому зануритися в роботу, а кому відправитися на відпочинок Ви можете дізнатись в  астрологічному гороскопі на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Овен ♈

На цьому тижні Овнам потрібно бути обережними з грошима. Прагніть зберігати в секреті джерела своїх доходів, а також уважніше відноситися до розрахунків. Також настав час попрацювати над своїми помилками, хоч це і може здатися складним.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Телець ♉

На цьому тижні фінансове положення Тельців може покращати, але для цього доведеться старанно попрацювати. Ділові зустрічі перенесіть на середину тижня, тоді ж Вас чекають грошові надходження. На вихідних можна розслабитися, але намагайтеся уникнути сварок з рідними.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Близнюки ♊

Близнюкам допоможуть творчі і креативні ідеї, завдяки ним з'явиться можливість додаткового заробітку. Весь тиждень Вас чекає приємна обстановка як вдома так і на роботі. Навіть невеликі невдачі не зможуть зіпсувати настрій.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Рак ♋

Фінансових труднощів на цьому тижні не очікується, проте краще застерегти себе і не витрачати зайвого. Важливі ділові зустрічі і підписання договорів відкладіть на вівторок, а ближче до кінця тижня прагніть бути уважніші в роботі з документами.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Лев ♌

На початку тижня фінансове положення Левів значно покращає, завдяки цьому Ви зможете собі дозволити все що вже давно потрібно було купити, проте будьте обережніше з крупними сумами. У другій половині тижня може з'явитися можливість змінити роботу.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Діва ♍

Дівам на цьому тижні краще не планувати крупних покупок і витрачатися лише на необхідне. Якщо Вам запропонують фінансову допомогу, краще не відмовляйтеся. На вихідних можливо доведеться попрацювати, це може принести корисні знайомства.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Терези ♎

Для Терезів цей тиждень буде і вдалим і не дуже. З фінансами проблем не очікується, проте Вас чекають розбіжності з колегами або діловими партнерами. Також настав час для змін, це позитивно вплине на Ваш настрій.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Скорпіон ♏

У Скорпіонів на роботі все складеться добре, начальство оцінить Ваші старання і це позитивно вплине на Вашому фінансовому положенні. Грошові надходження чекайте до кінця тижня. Старайтеся позитивніше дивитися на те, що відбувається, тоді дрібні проблеми не зможуть зіпсувати Ваш настрій.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Стрілець ♐

На цьому тижні Стрільці зможуть добре заробити, ці гроші краще всього вкласти в позитивні емоції. Кращим рішенням буде відправитися у відпустку і ні в чому собі не відмовляти. Прагніть уникати конфліктів зі своїм оточенням.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Козеріг ♑

Для уникнення фінансовим труднощам, Козерогам доведеться багато працювати, можливо навіть належить відмовитися від відпустки. Якщо Ви плануєте крупні покупки, краще всього здійснити їх в середні тижня. У справах, стосунках і побуті прагніть бути обережніші.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Водолій ♒

Саме час пригадати про нереалізовані проекти і дати їм нове життя. Прагніть працювати в команді, щоб досягти кращих результатів. Для всіх фінансових справ цей тиждень підійде краще за все. На вихідних займіться активним відпочинком.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня 2018 року Риби ♓

Фінансове положення Риб покращає, на початку тижня Вас чекають грошові надходження, проте не кваптеся витрачати гроші, які тяжко зароблені. При цьому Ви можете сміливо купувати дарунки для близьких, це піде на користь Вашим стосункам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?