Омелян пояснив, чому в Україні не ремонтують дороги
Категорія
Україна
Дата публікації

Омелян пояснив, чому в Україні не ремонтують дороги

Омелян пояснив, чому в Україні не ремонтують дороги
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що усі запитання які стосуються стану доріг в країні треба задавати місцевій владі, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.

Він також наголосив, що до обов’язків його відомства входить лише розподілення коштів між регіонам, а розпоряджатися грошима мусить місцева влада.

“Як я і обіцяв, ми продовжуємо інформувати про темпи освоєння областями коштів, виділених на ремонт доріг”,- сказано в повідомленні.

В Міністерстві інфраструктури назвали топ-5 найкращих областей за підсумками липня: Івано-Франківська – 89%, Хмельницька – 77 %, м. Київ – 77 %, Вінницька – 69%, Чернівецька – 57%.

Найгірші результати у Луганській – 13%, Закарпатській – 13%, Рівненській – 14%, Черкаській – 15% та Полтавській – 15 % областях.

“Дорожній фонд працює. Гроші – є. Що заважає їх витрачати за призначенням – питайте у місцевої влади”, додав Омелян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) виділяє 75 млн євро, які отримають п’ять найбільших міст України — Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Харків. Угоду з українською стороною підписано в рамках проекту "Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?