Найбагатшу людину світу розкритикували за немодний вигляд
Категорія
Світ
Дата публікації

Найбагатшу людину світу розкритикували за немодний вигляд

Найбагатшу людину світу розкритикували за немодний вигляд
Джерело:  online.ua

Смак найбагатшої в світі людини і глави Amazon Джеффа Безоса розкритикувало авторитетне видання The Mashable після того, як The New York Times назвала чоловіка "іконою стилю", передає ONLINE.UA.

Автор статті, Джек Морс, вважає, що одяг бізнесмена залишає бажати кращого, оскільки Безос взагалі немає смаку. Журналіст зазначив, що незважаючи на запаморочливий статок підприємця, не варто фетишизувати його і робити з нього "ікону стилю". Він також додав, що далеко не всі його образи можна назвати прикладом для наслідування.

У своїй статті він також запропонував докази того, що Безос часто з'являється на людях в простакуватому одязі, явно не піклуючись про зовнішній вигляд.


"... Наш швидкий пошук показав іншу реальність, в якій багатий хлопець одягнений так, як він поводиться зі своїми співробітниками, як з лайном",- зазначив журналіст.

Як повідомляв ONLINE.UA, авторитетне агентство Bloomberg опублікувало рейтинг найбагатших людей світу. Перше місце в списку, як і раніше, займає засновник Amazon Джефф Безос зі статками 142 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?