Пішла з життя відома голлівудська акторка
Категорія
Події
Дата публікації

Пішла з життя відома голлівудська акторка

Пішла з життя відома голлівудська акторка
Джерело:  online.ua

В США померла знаменита голлівудська акторка, відома за роллю в картині "Вулиця Сезам" Шарлотта Рей. Жінка померла в Лос-Анджелесі у власному будинку в неділю, 5 серпня 2018 року, передає ONLINE.UA з посиланням на телеканал Fox News.

Зазначається, що тіло 92-річної Рей знайшли її родичі. Причину смерті жінки поки не розголошують, але відомо, що рік тому в актриси виявили рак кісток.

Також телеканал нагадав, що 8 років тому зірка змогла побороти онкологічне захворювання підшлункової залози.

Шарлота Рей - американська актриса театру, кіно і телебачення, найбільш відома за роллю Едни Гарретт в ситкомах «Різні лінії» (1978-1979) і його спін-офф «Факти з життя» (1979-1988), який приніс їй номінацію на премію «Еммі» Рей за свою кар'єру, що охоплює шість десятиліть, з'явилася в 90 фільмах і телесеріалах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Великій Британії померла відома актриса Юніс Гейсон, яка запам’яталася глядачам за ролями у фільмах про агента 007. Зірка зіграла роль першої "дівчини" Джеймса Бонда Сільвії Тренч в картині "Доктор Ноу", в якій суперагента зіграв Шон Коннері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?