"Нафтогаз України" хоче повністю ліквідувати правління компанії - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

"Нафтогаз України" хоче повністю ліквідувати правління компанії - відома причина

"Нафтогаз України" хоче повністю ліквідувати правління компанії - відома причина

"Нафтогаз України" запропонував Кабміну ліквідувати посади всіх членів правління Національної акціонерної компанії, за винятком глави Андрія Коболєва, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Економічну правду".

Розширення своїх повноважень сам Коболєв назвав "конвертацією".

"За кожним важливим напрямом, який становить цінність компанії або її вартість, повинен бути закріплений один конкретний керівник, який за це відповідає. У нього повинні бути повноваження, але буде і відповідальність за прийняті рішення. Таким чином, буде усунена колективна безвідповідальність. Пропозиція, яку ми винесли на уряд, передбачає скасування інших членів правління. Я буду однією особою, яка представлятиме все правління, і у мене буде індивідуальна відповідальність, як і у всіх інших", - сказав він.

Окрім того, Коболєв вважає, що правління на даний момент має дуже широкі повноваження. Він додав, що в майбутньому його повноваження будуть більш обмежені, але відповідальність буде лежати персонально на ньому.

Коболєв також наголосив, що роль наглядової ради "Нафтогазу" не зменшиться.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що негайно необхідно повернути гарячу воду в будинки киян, а також додав, що столиця абсолютно готова до будь-якого рішення суду в суперечці за боргами компанії "Київенерго" перед "Нафтогазом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?