Дуа Ліпа приголомшила фанатів сексуальним вбранням від української дизайнерки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дуа Ліпа приголомшила фанатів сексуальним вбранням від української дизайнерки

Дуа Ліпа приголомшила фанатів сексуальним вбранням від української дизайнерки
Джерело:  online.ua

Популярна британська співачка і модель Дуа Ліпа викликала фурор на фестивалі "Osheaga", з'явившись у білосніжному вбранні від відомої української дизайнерки Ксенії Шнайдер, передає ONLINE.UA.

Фото і відео зірка опублікувала на своїх сторінках в соціальних мережах.  "Дякую за танці зі мною", - написала вона.

Дуа Ліпа вибрала для свого виступу наряд із білосніжного деніму. Він підкреслив чудову фігуру виконавиці та засмаглу шкіру. Прихильники зірки зізналися, що залишилися у захваті після її концерту та оцінили її стиль.

Дуа Ліпа - британська співачка, автор пісень і модель албанського походження. У 2015 році зірка почала працювати над своїм дебютним альбомом на лейблі Warner Bros. Records. Свій музичний стиль співачка визначає як «темний поп». 30 листопада 2015 року вона була номінована на включення в список Sound of…2016. В січні 2016 року почався її перший концертний тур по Великій Британії і далі по Європі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Настя Каменських викликала фурор в Юрмалі, де вона брала участь в музичному фестивалі радянської та латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву". Артистка приголомшила появою на публіці у відвертому вбранні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?