Лобода шокувала провокаційним кліпом на пісню "SuperSTAR"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода шокувала провокаційним кліпом на пісню "SuperSTAR"

Лобода шокувала провокаційним кліпом на пісню "SuperSTAR"
Джерело:  online.ua

Українська співачка Світлана Лобода опублікувала на своєму офіційному Youtube-каналі новий кліп на пісню "SuperSTAR". За кілька годин він набрав більше 300 тисяч переглядів, передає ONLINE.UA.

Вказано, що режисером музичного відео виступила Нателла Крапівіна, яка є продюсером співачки.

Розпочинається ролик зі звернення самої Лободи до глядачів, у якому вона каже, що в усьому світі – близько 3 млрд жінок, яких об'єднує те, що вони самотні.

"Моє завдання – дати жінкам шанс. Мій метод – відкрити їм очі. Моя мета – зробити їх щасливими", - каже співачка.

У своєму новому кліпі зірка їздить на мотоциклі, танцює в шубі, засмагає на пляжі і позує перед камерою, сидячи на вантажівці. Ролик створювався протягом кількох місяців у США, де нещодавно виконавиця народила другу доньку.

Глядачі неоднозначно оцінили нову відеороботу Лободи:

"Лобода - Революція! Обіцяла - зробила! Йде з місією зробити жінок щасливішими; Після кліпу перехотілося слухати цю пісню; Дуже класний кліп - має сенс; Кліп не сподобався, а пісня - супер; А де танці вагітних?; Шикарна фігура: після пологів зразу ж кліп - Світлано, це круто", - коментують в мережі новий кліп Лободи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 червня відбулася прем’єра нового кліпу скандальної української співачки Світлани Лободи, який був знятий нею на останніх термінах вагітності. У музичному ролику артистка демонструє запальні танці з великим животом, чим і шокувала шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?