Віце-президент УЄФА Суркіс діє в інтересах Росії, - журналіст
Категорія
Спорт
Дата публікації

Віце-президент УЄФА Суркіс діє в інтересах Росії, - журналіст

Віце-президент УЄФА Суркіс діє в інтересах Росії, - журналіст
Джерело:  24 канал

УЄФА має достроково припинити повноваження Григорія Суркіса на посаді віце-президента організації, а Службі безпеки України слід впритул зайнятися його антиукраїнською діяльністю в союзі з кумом Путіна Віктором Медведчуком. Про це пише журналіст Роман Реведжук в колонці для видання enigma.ua, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 24 Канал.

"Суркіс сьогодні - не просто президент футбольного клубу. Він важливий для майбутньої виборчої кампанії Медведчука, як футбольний функціонер. Тому він і замовляє чорнуху на Андрія Павелко, щоб домогтися його звільнення з Федерації футболу України. Плюс намагається зберегти себе на посаді віце-президента УЄФА . А як відомо, його повноваження там закінчуються в середині наступного року, тобто до парламентських виборів ", - нагадує журналіст.

"Потрібно ставити питання про негайне припинення членства Суркіса в УЄФА. Там він займає посаду і є представником України, але використовує свої повноваження для лобіювання інтересів не нашої країни, а країни-агресора, яка анексувала українські території і вбиває українців", - каже журналіст.

Реведжук також попереджає, що Суркіс діє в інтересах Росії не тільки у футбольній сфері.

Він закликає СБУ і УЄФА звернути увагу на олігарха і припинити його антиукраїнську діяльність, поки не стало пізно.

Нагадаємо, український олігарх Григорій Суркіс був одним з лобістів отримання Росією Чемпіонату світу з футболу-2018. Він також відомий своєю проросійською позицією і причетністю до ряду корупційних скандалів. У липні в Брюсселі було презентовано розслідування британського журналіста Тіма Уайта, в якому він проаналізував ряд скандалів, пов'язаних з Суркісом, в тому числі його роль в отриманні Росією чемпіонату світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?