Гейтс: українські клієнти перевели на рахунок Манафорта мільйони доларів
Категорія
Політика
Дата публікації

Гейтс: українські клієнти перевели на рахунок Манафорта мільйони доларів

Гейтс: українські клієнти перевели на рахунок Манафорта мільйони доларів
Джерело:  online.ua

Українські клієнти екс-глави передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта - Ахметов, Льовочкін, Тігіпко, Клюєв, Колесніков - заплатили йому мільйони доларів шляхом переведення коштів із рахунків на Кіпрі на рахунки Манафорта, теж на Кіпрі. Про це в суді розповів колишній партнер скандального політтехнолога Рік Гейтс, передає ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Він також додав, що вони з Манафортом відкривали рахунки в офшорних юрисдикціях, зокрема, на Кіпрі, не повідомляючи про це владу США. Окрім того, Рік Гейтс підтвердив, що вони усвідомлювали, що порушували закон. Також він зізнався, що скористався доступом до закордонних рахунків і з допомогою фіктивних угод присвоїв кілька сотень тисяч доларів.

Нещодавно чоловік заявив, що допомагав Манафорту подавати неправдиві податкові декларації.

Нагадаємо, Рік Гейтс визнав свою провину і погодився співпрацювати зі слідством. Також в списку є ім’я Теда Левіна, який працював з Манафортом в Україні. Він також погодився співпрацювати з федеральними прокурорами у справі проти екс-глави передвиборного штабу Трампа.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  адвокати Манафорта зажадали, щоб суддя приховав від присяжних його фото з Януковичем. Вони вважають ці знімки "невідповідними, упередженими і невиправдано трудомісткими доказами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?