Twitter заблокував бабусю, яка щоденно писала тисячу постів про Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Twitter заблокував бабусю, яка щоденно писала тисячу постів про Трампа

Twitter заблокував бабусю, яка щоденно писала тисячу постів про Трампа
Джерело:  online.ua

Twitter заблокував аккаунт 70-річної американки Ніни Томасієскі, яка кожен день публікувала тисячі постів на підтримку президента США Дональда Трампа. Адміністрація соцмережі пояснила, що це було зроблено в рамках боротьби з обліковими записами, поведінка яких в інтернеті схожа на ботів, передає ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

  "Вона поширювала інформацію про порядок денний президента Трампа, якого вона обожнює, і зібрала 50 тисяч дописувачів. Бабуся живе в Теннессі і цілодобово по телевізору дивиться канал Fox News, який, на відміну від низки ЗМІ, що критикують Трампа, виступає на його боці",- сказано в повідомленні. 
Жінка починалп публікувати в соцмережі пости ще до настання світанку. Вона зізналася, що просто хотіла допомогти голові Білого дому.


"Я намагалася не перевищувати ліміт в тисячу твітів на годину і не використовувала ненормативну лексику. Але нас все одно вважають ботами. Я просто люблю писати, а найголовніше - допомагати моєму президенту", - сказала Томасієскі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що першу леді США Меланію Трамп розкритикували через фото із саду Kitchen Garden біля Білого дому. На знімку перша леді нібито працює, тримаючи в руці сікатор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?