Роздвоєння Путіна в Криму: в мережі бурхливо обговорюють двійника президента РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Роздвоєння Путіна в Криму: в мережі бурхливо обговорюють двійника президента РФ

Роздвоєння Путіна в Криму: в мережі бурхливо обговорюють двійника президента РФ
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін під час візиту до окупованого Крим, з'явився майже одночасно в різних місцях, причому в двох різних образах. Багато російських ЗМІ і користувачі мережі переконані, що на окупованому півострові засвітився двійник Путіна.

Роздвоєння Путіна в Криму також помітив політтехнолог Олексій Голубицький, який опублікував колаж з фотографіями російського глави, на яких він представ в двох різних образах, передає ONLINE.UA.

"У суботу в Криму майже одночасно засвітилися два різних Путіна: один - в церкві, другий - в театрі, на оперному фестивалі в Херсонесі",- підписав фото Путіна Голубицький, зазначивши, що першими підступ помітили відомі росЗМІ, в числі яких " Російська газета".

У мережі піднявся ажіотаж через двійника Путіна. Російські ЗМІ активно спростовують інформацію, запевняючи, що всі, хто побачив роздвоєння російського глави зіткнулися з "галюцинаціями". При цьому користувачі мережі впевнені в підміні.

"Мавзолей по ньому плаче .... по обом !!!!", "Нових двійників наробили. Вирішили провести випробування", "Справжній - мироточить ...", "Ходить по Криму привид путінізму", "Фантомас розбушувався", " А що делаеться, якщо немає іншого виходу підвищення потоку туристів до Криму?) ",- обговорюють в мережі двійника Путіна в Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні відреагували на незаконний візит Путіна до Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?