Порошенко хоче скликати окреме засідання РНБО через можливе втручання РФ у вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко хоче скликати окреме засідання РНБО через можливе втручання РФ у вибори

Порошенко хоче скликати окреме засідання РНБО через можливе втручання РФ у вибори
Джерело:  online.ua

Український президент Петро Порошенко доручив Раді національної безпеки і оборони України провести окреме засідання щодо протидії втручання у вибори, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.

"І в Києві, і в Брюсселі, і в Вашингтоні, та й в абсолютній більшості західних столиць немає жодних сумнівів про підготовку Кремлем масштабних втручань у виборчі процеси",- сказав президент.

Він також зазначив, що РФ хоче зламати європейську єдність та солідарність із Україною.

"Домовились з лідерами ЄС та США тісно координувати наші зусилля та взаємодіяти на всіх рівнях. Доручаю Раді національної безпеки і оборони України передбачити окреме засідання щодо протидії втручання у вибори", – додав український президент.

Нещодавно Порошенко заявив, що Кремль планує атаку на порт у Маріуполі. Український лідер зазначив, що РФ постійно збільшує своє військове угрупування на окупованих територіях. Окрім того, останнім часом збільшилася присутність сил РФ в Азовському морі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український президент заявив, що на саміті Україна-ЄС було узгоджено подальший шлях зближення України з Євросоюзом, однак представники керівництва ЄС поки не коментували, наскільки глибокою має бути інтеграція.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?