Це реально: Гройсман про підвищення зарплати в Україні до 10 тисяч
Категорія
Економіка
Дата публікації

Це реально: Гройсман про підвищення зарплати в Україні до 10 тисяч

Це реально: Гройсман про підвищення зарплати в Україні до 10 тисяч
Джерело:  online.ua

Підвищення середньої зарплати в Україні до 10 тисяч гривень може бути досягнуто вже до кінця 2018 року. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який відзначив, що зростання середньої зарплати є одним з ключових індикаторів економічного зростання України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний урядовий портал.

"Головний пріоритет - середня зарплата. І цей показник ми хочемо довести до 10 тисяч гривень. Це реальна історія. Зараз зарплати вже більше 8 тисяч",- сказав Гройсман.

За словами українського перм'єра, підвищенню середніх зарплат в Україні сьогодні сприяють економічна політика країни і боротьба з тіньовими схемами.

Слід зауважити, що раніше в Мінекономрозвитку зробили прогноз по зростанню зарплат в Україні на наступні три роки. У відомстві позначили, що вже в 2019 році середня зарплата в Україні перевищить 10 тисяч гривень і складе 10129 гривні, а в 2021 році збільшиться до 12835 гривень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України заявили, що середня заробітна плата в Україні за червень 2018 року зросла на 24,2%  в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склала 9141 грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?