Через скандал з Джонні Деппом зняли з прокату фільм "Місто брехні"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Через скандал з Джонні Деппом зняли з прокату фільм "Місто брехні"

Через скандал з Джонні Деппом зняли з прокату фільм "Місто брехні"
Джерело:  online.ua

Фільм "Місто брехні", в якому головну роль зіграв відомий голлівудський актор Джонні Депп, вилучили з прокату. Нова дата релізу картини не призначена, передає ONLINE.UA з посиланням на Variety.

"Місто брехні" розповідає про Лос-Анджелес кінця 90-х років і гучну справу, пов'язану із вбивством американського хіп-хоп виконавця The Notorious B.I.G. Відомо, що фільм повинен був вийти на екрани на початку вересня.

Джерела видання повідомляють, що просування і реклама такого проекту з урахуванням всіх скандалів, учасником яких ставав останнім часом Джонні Депп, представляються надзвичайно складним завданням.

Варто зазначити, що раніше один з учасників знімальної групи "Міста брехні" Грег Брукс подав на актора до суду, звинувативши його в застосуванні насильства. Також, охоронці Джонні Деппа подали на нього в суд - вони звинуватили його у грубому порушенні контракту і примус до роботи в небезпечних умовах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення  з відомою акторкою Ембер Герд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?