Знущання над тваринами: вперше в Україні суд виніс резонансне рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Знущання над тваринами: вперше в Україні суд виніс резонансне рішення

Знущання над тваринами: вперше в Україні суд виніс резонансне рішення
Джерело:  online.ua

У вівторок, 7 серпня, суд Одеси виніс гучне рішення по чоловікові, який звинувачується в жорстокому поводженні з тваринами на очах малолітньої дитини. Даний арешт став першим в Україні за такий злочин.

Про перший арешт в Україні у справі про знущання над тваринами повідомив радник начальника поліції Одеської області Руслан Форостяк в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Це дійсно перший випадок притягнення до відповідальності особи за такий злочин ... Хочу звернути увагу, що це стало можливим також завдяки тиску зоозахисників і їх співпраці з правоохоронними органами в цьому питанні, послідовної позиції Київського відділу поліції, місцевої районної прокуратури та Київського районного суду міста",- підкреслив Форостяк.

Місцеві ЗМІ Одеси повідомили, що заарештованим виявився одесит Максим Литвин, який вбивав кішок і кошенят на очах у своєї 5-річної доньки. Відзначається, що він знаходив тварин через волонтерів і обіцяв доглядати за ними. Пізніше з'ясувалося, що волонтерську діяльність чоловік розвивав заради знущання над тваринами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські зоозахисники б'ють на сполох через те, що в Україні досі тестують косметику на тваринах, завдаючи їм жахливі страждання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?