Справа "БелТА": Слідчий комітет продовжує затримувати білоруських журналістів
Категорія
Світ
Дата публікації

Справа "БелТА": Слідчий комітет продовжує затримувати білоруських журналістів

Справа "БелТА": Слідчий комітет продовжує затримувати білоруських журналістів
Джерело:  online.ua

Слідчий комітет затримав у Білорусі ще трьох журналістів і головного редактора порталу про нерухомість Realt.by у справі про незаконний доступ до платної інформації державного агентства "БелТА", передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свободу".

"Вранці, 8 серпня, слідчі прийшли до редакції Realt.by і забрали журналістів Ігоря Хмару, Марію Сароку, Олену Масловську і головного редактора Владислава Кулецкага в Слідчий комітет. Також забрали і техніку цих співробітників. На даний момент затримані чекають допиту в Слідчому комітеті",- сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що Realt.by - один із найпопулярніших порталів про нерухомість в Білорусі, працює з 2005 року. За даними SimilarWeb, в червні 2018 року на сайті було 1,3 мільйона відвідувань. На сайті можна знайти актуальну інформацію від агентств нерухомості, забудовників і приватних осіб про продаж та оренду квартир, будинків і комерційної нерухомості.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в офісі найбільшого новинного порталу Білорусі TUT.BY б ув проведений обшук  — кілька поверхів оточили співробітники правоохоронних органів. Окрім того, Слідчий комітет вилучав документи, а також викликав на допит співробітників ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?