Шокуюча цифра: президент Венесуели назвав вартість свого вбивства
Категорія
Політика
Дата публікації

Шокуюча цифра: президент Венесуели назвав вартість свого вбивства

Шокуюча цифра: президент Венесуели назвав вартість свого вбивства
Джерело:  online.ua

Президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що за вибух дронів на військовому параді, який він назвав замахом на нього, виконавці повинні були отримати $50 мільйонів, а також виїзд до США, передає ONLINE.UA з посиланням на Telesur.

Окрім того, він додав, що вважає головним замовником опозиційного лідера Хуліо Борхеса, який на даний момент проживає в Колумбії.

"За словами генпрокурора Венесуели Тарека Вільяма Сааба, затриманих за підозрою в спробі вбивства звинувачують в змові зі злочинними цілями, зраді батьківщині, тероризмі і його фінансуванні. У мережу навіть виклали аудіозаписи переговорів, які, імовірно, вели виконавці", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у Венесуелі було скоєно замах на життя президента Ніколаса Мадуро. Його намагалися вбити під час урочистих заходів з нагоди святкування 81-ї річниці створення Боліварської національної гвардії. Президента хотіли вбити за допомогою безпілотника, начиненого вибухівкою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  на прем’єрку Великої Британії Терезу Мей вчинив замах 20-річний британець, який хотів її вбити за допомогою вогнепальної зброї або ножа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?