Гройсман: будемо виявляти ворогів в "Укрзалізниці"
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман: будемо виявляти ворогів в "Укрзалізниці"

Гройсман: будемо виявляти ворогів в "Укрзалізниці"
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про початок "виявлення" ворогів та виведення ситуації в держкомпанії "Укрзалізниця" зі стану занепаду, передає ONLINE.UA з посиланям на прес-службу Кабміну.

"Компанія-мільярдер "Укрзалізниця" була обплутана всілякими схемами і вузлами. Починаємо відмотувати, виявляти ворогів і виводити ситуацію зі стану занепаду", - сказав Гройсман.

Він також підкреслив, що одночасно з оновленням фондів відбувається й оновлення управління "Укрзалізницею", викорінення тіньових оборудок і ручного управління, яке спостерігалося в минулі періоди.

Раніше стало відомо, що у Міністерстві інфраструктури планують припинити лише пасажирське залізничне сполучення з Росією.

"На цьому етапі ми говоримо про регулярне залізничне пасажирське сполучення. З вантажним сполученням є проблема не тільки в тому, що "Укрзалізниця" втратить істотні надходження до її бюджету, а й з міжнародним законодавством, зокрема, з тими зобов'язаннями, які Україна взяла на себе в рамках Світової організації торгівлі",- заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Як повідомляв ONLINE.UA, український прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що  Україна пропонує європейським споживачам надійний і захищений спосіб постачання газу  – на противагу російському проекту "Північний потік-2", який є "новим видом гібридної зброї".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?