17-річний українець став чемпіоном світу з тайського боксу
Категорія
Спорт
Дата публікації

17-річний українець став чемпіоном світу з тайського боксу

17-річний українець став чемпіоном світу з тайського боксу
Джерело:  xsport.ua

17-річний український боєць Владислав Єременко виграв чемпіонат світу з тайського боксу серед юніорів. Хлопець зміг здолати всіх чотирьох суперників у своїй ваговій категорії з Туреччини, Росії, Ізраїлю та Португалії, передає ONLINE.UA з посиланням на  Xsport.

Вказано, що в фінал чемпіонату світу вийшли й інші українські бійці: Ксенія Радова, Філіп Бачинський, Шаміль Мустафаєв, Єгор Скурихін, Михайло Дзвонів і Владислав Опара.

Нагадаємо, рік тому у Мінську відбувся чемпіонат світу з тайського боксу муай-тай серед дорослих і українська збірна гідно виступила на ньому. На світовій першості, яка тривала з 3 по 12 травня, вітчизняна команда виборола вісім нагород – одну "золоту" та сім "бронзових" медалей.

Раніше також стало відомо, що український боксер Олександр Усик здобув звання суперчемпіона WBO. Українець отримав можливість виходу на поєдинок з Ентоні Джошуа, який володіє поясом WBO в суперважкій вазі.

Як повідомляв ONLINE.UA, почесний чемпіон WBC британець Тоні  Белью відповів на виклик українського боксера Олександра Усика, заявивши, що абсолютно готовий до бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?