68-річний Річард Гір готується стати батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

68-річний Річард Гір готується стати батьком

68-річний Річард Гір готується стати батьком
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Річард Гір знову стане батьком. ЗМІ вдалося дізнатися про вагітність його 35-річної дружини Алехандри Сільви, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Видання зазначає, що для закоханих ця дитина стане першою спільною. Однак сам Річард Гір вже має 18-річного сина від попереднього шлюбу, як і Алехандра - 5-річного сина Альберто.

"Весілля пари пройшло 5 травня цього року у Вашингтоні. Для Річарда Гіра шлюб з Алехандрою Сільвою є третім. До цього він був одружений на Сінді Кроуфорд, а також актрисі Кері Лоуелл", - сказано в повідомленні.

Річард Гір - популярний американський кіноактор, володар багатьох акторських нагород, зокрема Золотого глобуса (2003), громадський активіст. Хоча мільйони жінок і вважають Річарда Гіра чарівним чоловіком, любовних історій в його житті було не так вже багато. У юності він був дуже сором'язливим, і перший серйозний роман завів тільки в 22 роки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що л егендарні гумористи Євген Петросян і Олена Степаненко розлучаються і ділять 1,5-мільярдне майно. Олена хоче відсудити більшу частину всього нажитого з чоловіком, нібито щоб помститися йому за зраду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?