Сенцов написав, що кінець близько – сестра
Категорія
Україна
Дата публікації

Сенцов написав, що кінець близько – сестра

Сенцов написав, що кінець близько – сестра
Джерело:  online.ua

Український режисер Олег Сенцов, який 87-й день голодує в російській в'язниці, майже не встає. Окрім того, він передав сестрі Наталії Каплан листа, в якому написав "що кінець уже близько", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook родички політв'язня.

"Олег мені через адвоката передав лист, він майже не встає. Написав, що кінець близький, і він це не про звільнення... (Олег) Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, йому не передають листів, жодних! Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається", – додала вона.
Каплан нагадала, що Європейський суд із прав людини наполягає на переведенні Сенцова до цивільної лікарні, причому ближче до місця прописки.
"Олег відмовився. Каже, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він уже потрапляв у реанімацію, над ним знущаються ще більше, ніж в тюремній... Це Росія, дєтка... І я взагалі не уявляю, що ще можна зробити і як його витягти... Все дуже погано", – додала Наталя.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські зірки провели в Москві концерт на підтримку Олега Сенцова, вимагаючи звільнити його з російської колонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?