Землетрус в Індонезії забрав життя кількох сотень людей - моторошні фото
Категорія
Події
Дата публікації

Землетрус в Індонезії забрав життя кількох сотень людей - моторошні фото

Землетрус в Індонезії забрав життя кількох сотень людей - моторошні фото
Джерело:  online.ua

В результаті потужного землетрусу на острові Ломбок в Індонезії загинули вже 347 осіб, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Варто зазначити, що кількість загиблих зросла більш ніж вдвічі, раніше повідомлялося про 142 загиблих.

"Місцева влада впевнена, що кількість жертв зросте після того, як рятувальники розберуть всі завали",- сказано в повідомленні.

 Нагадаємо, що 6 серпня на курортних островах Ломбок і Балі в Індонезії сильний землетрус забрав життя щонайменше 142 осіб, ще 200 отримали поранення. Магнітуду стихійного лиха оцінили в 6,9 бала. 7 серпня МЗС України не рекомендувало українцям подорожувати в Індонезії через збереження ймовірності подальших поштовхів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 квітня у декількох районах Одеси стався землетрус, поштовхи відчули і мешканці Чорноморська. За відчуттями землетрус був магнітудою приблизно у 3 бали. Спрацювали сигналізації деяких авто.

Є припущення, що це відголоски землетрусу, який зранку стався в місті Новоросійську. Мешканці центру міста в районі парку Шевченка розповіли, що підземні поштовхи були такої сили, що затремтіли стіни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?