Сонячне затемнення 11 серпня 2018 року: де і коли дивитися
Категорія
Технології
Дата публікації

Сонячне затемнення 11 серпня 2018 року: де і коли дивитися

Сонячне затемнення 11 серпня 2018 року: де і коли дивитися
Джерело:  online.ua

11 серпня 2018 роки відбудеться чергова дивовижна астрономічна подія - часткове сонячне затемнення. Подібне явище стане третім і останнім в 2018 році, але, на жаль, не всі земляни зможуть насолодитися вражаючим видовищем. ONLINE.UA розповість, де, коли і о котрій дивитися сонячне затемнення в серпні 2018 року, що не можна робити в цей день, а також, як вплине сонячне затемнення на всі знаки зодіаку.

Сонячне затемнення в серпні 2018 року: де і о котрій дивитися

Сонячне затемнення 11 серпня розпочнеться в 11:02 за київським часом і триватиме більше трьох годин, до 14:30, а його пік очікується о 12:46. У цей період Місяць пройде між Землею і Сонцем, відкинувши тінь на нашу планету. З Землі це буде виглядати так, ніби Місяць закриє собою частину Сонця.

Побачити часткове сонячне затемнення 11 серпня 2018 року пощастить не всім. Більшою мірою астрономічне явище буде чітко видно на Північній півкулі нашої планети, а саме в Скандинавії, Естонії і Латвії, Гренландії, північно-східній частині Росії і в північній частині Канади, Швеції, Фінляндії, Ісландії, Великій Британії, а також в Китаї і Монголії . Але не всім українцям в цей раз пощастило - на жаль, сонячне затемнення можна буде побачити в Києві.

Якщо пощастить все ж стати очевидцем унікального астрономічного явища, то слід не забувати про спеціальні захисні окуляри - з їх допомогою можна без шкоди для здоров'я дивитися на сонячне затемнення.

Сонячне затемнення 2018: що не можна робити в цей день

Сонячні затемнення, за твердженням фахівців, впливають на людину два тижні - 7 днів до і 7 днів після явища. Щоб мінімально відчути на собі негативний вплив сонячного затемнення рекомендується не планувати на цей день важливих справ, утриматися від дорогих покупок, не піддаватися негативним емоціям, не приймати поспішних рішень, відмовитися від далеких подорожей.

Цей день найкраще присвятити домашнім справам, так як сонячне затемнення відмінно підходить для очищення життя від всього старого, зайвого і непотрібного - від речей до звичок. Також увагу потрібно звернути на своє здоров'я, особливо тим людям, які страждають на хронічни недуги. У день сонячного затемнення можуть виникнути головні болі, скачки тиску і настрою - мінімізувати негативні наслідки астрономічного явища допоможе сон і відпочинок, контрастний душ, легке харчування і відмова від алкоголю.

Як вплине сонячне затемнення в серпні 2018 року на знаки зодіаку: прогноз

Сонячне затемнення 11 серпня 2018 року вважається найбільш кармічеським і доленосним, оскільки явище буде відбуватися в сузір'ї Лева, де Сонце з'єднається з ретроградним Меркурієм і Місяцем. Астрологи рекомендують всім знакам Зодіаку провести генеральне прибирання в думках і вдихнути свіжу енергію в своє життя - викинути елементи минулого, які викликають негативні спогади, присвятити час собі і своїм захопленням, почати будувати плани на майбутнє.

Овнам в день сонячного затеменення 2018 року пощастить. Їх чекають хороші новини, пов'язані з дітьми. Для багатьох представників цього знака зодіаку астрономічне явище покладе початок часу романтики і любові.

У Тельців в день сонячного затемнення можуть відбутися зміни в особистому житті, пов'язані з сім'єю. Можливі нові знайомства, але не виключені фінансові проблеми, які виникнуть через обман.

Близнюків негативний вплив сонячного затемнення обійде стороною. Цей день для них буде позитивним. Можна сміливо будувати плани на майбутнє, займатися навчанням або улюбленим хобі.

Раків в день сонячного затемнення можуть очікувати великі зміни в кар'єрі. Є також шанс отримати пропозицію по роботі, яка змінить фінансове становище в майбутньому.

Левам 11 серпня 2018 року посміхнеться удача. Їх чекають приємні зміни в житті, але потрібно в цей день позбутися від усього негативу з минулого, щоб звільнити місце для несподіваних можливостей і привабливих перспектив.

Сонячне затемнення 11 серпня 2018 року негативно позначиться на емоційному стані Дів. Представникам цього знака зодіаку найкраще сконцентруватися на собі, розібратися в своїх почуттях, щоб відкрити шлях назустріч великим змінам.

Для Терезів сонячне затемнення принесе удачу у кар'єрі. Цей день сприятливий для реалізації сміливих планів і зміни оточення - можливий розрив з минулим і нові приємні знайомства.

У Скорпіонів 11 серпня 2018 року можуть виникнути проблеми з начальством. Рекомендується утриматися від зайвих емоцій, щоб зберегти репутацію і досягти поставлених цілей в кар'єрному плані.

Стрільцям в день сонячного затемнення можна сміливо відправлятися в подорож за кордон. Ця поїздка може багато чого змінити в житті.

Козерогам 11 серпня доведеться вирішувати старі проблеми. Представники цього знака зодіаку стануть одними з небагатьох, яким доведеться нелегко в день сонячного затемнення.

Водоліям цей день принесе зміни в усіх сферах життя. Також це явище принесе представникам цього знаку зодіаку успіх у трудовій діяльності та любові, але не треба 11 серпня загадувати великих планів на майбутнє.

Рибам в день сонячного затемнення необхідно приділити граничну увагу здоров'ю - можуть повернутися старі хвороби. В цілому цей день краще присвятити себе, розібратися з минулими проблемами, розкласти по поличках думки і почуття.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що попереднє сонячне затемнення у 2018 році земляни спостерігали 13 липня 2018 року. Відео цього явища вразило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?