Російський рубль різко обвалився - відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Російський рубль різко обвалився - відома причина

Російський рубль різко обвалився - відома причина
Джерело:  online.ua

На тлі публікації тексту законопроекту нових американських санкцій проти Росії долар США вперше з початку квітня перевищив рівень 65 рублів, передає ONLINE.UA з посиланням на "Комерсант".

Варто зазначити, що ослаблення російського рубля стало найсильнішим з початку квітня, коли були оголошені санкції, що торкнулися не тільки чиновників і бізнесменів, а й публічних компаній.

"Сьогоднішні торги (8 серпня - ред.) на Московській біржі рубль почав з впевненого ослаблення позицій проти провідних світових валют. О 12:00 курс долара піднявся на 25 копійок до 63,72 рубля.Після початку торгів в Європі зниження курсу рубля прискорилося. О 13:00 курс американської валюти вперше з 19 червня піднявся вище рівня 64 руб. Вже о 15:50 не встояв і рівень 65 руб", - сказано вповідомленні.

Також зазначається,що до півторарічного максимуму, встановленого в квітні, курс долара не дотягнув всього 1 копійку. Він піднявся до рівня 65,047 рубля, додавши щодо закриття основної сесії вівторка більше 1,5 рубля. До 17:20 він відкотився до рівня 64,72 руб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російські аналітики прогнозували, що  курс рубля може впасти на 15%, якщо США вирішать ввести санкції проти російського держборгу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?