На Донбасі пройшов запеклий бій біля Майорського: ЗСУ понесли масштабні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі пройшов запеклий бій біля Майорського: ЗСУ понесли масштабні втрати

На Донбасі пройшов запеклий бій біля Майорського: ЗСУ понесли масштабні втрати
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострилася. Бойовики посилили обстріли на усіх напрямках, застосовуючи важке озброєння - 82-мм міномети і БМП. В результаті бойового зіткнення біля Майорського загинув один боєць ЗСУ, троє отримали поранення, а ще з одним військовослужбовцем втрачено зв'язок - його пошуки тривають.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 8 серпня, бойовики 44 рази відкривали вогонь по українським захисникам. Противник вів прицільний вогонь в районі Новозванівки, Кримського, Новолуганського, Луганського, Золотого, Новоселівки Другий, Красногоровки, Новомихайлівки, Мар'їнки, Гнутового, Авдіївки, Павлопіля, Лебединського, Широкиного і Водяного.

Біля Майорського відбулося бойове зіткнення, після якого втрачено зв'язок з одним з українських військових. На даний момент проводяться розшукові заходи.

"О 6:25 9 серпня зі стрілецької зброї ворог відкрив вогонь в напрямку КПВВ "Майорське". Оголошено режим "Червоний". Пропуск громадян тимчасово припинений",- йдеться в повідомленні штабу ООС.

За даними розвідки, ворог також поніс масштабні втрати. Повідомляється про двох знищених бойовиків і чотирьох поранених.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія посилила стягування військової техніки на Донбас, в зв'язку з чим в районі ООС загострилася ситуація.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?