Білий дім розкрив деталі листа Трампа Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Білий дім розкрив деталі листа Трампа Путіну

Білий дім розкрив деталі листа Трампа Путіну
Джерело:  online.ua

Лист американського глави Дональда Трампа російському президенту Володимиру Путіну є рекомендаційним. Він був написан на прохання сенатора Ренда Пола, який на даний момент перебуває з візитом в Росії.

Про це повідомив заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі, передає ONLINE.UA з посиланням на АВС.

"На прохання сенатора Пола президент Трамп надав рекомендаційний лист. У листі президент згадав теми, які сенатору Полу хотілося б обговорити з президентом Путіним", - повідомив представник Білого дому.

Раніше Ренд Пол повідомив, що він передав лист Трампа Путіну через адміністрацію російського лідера. Він уточнив, що в листі підкреслюється важливість подальшої співпраці США і Росії в боротьбі з тероризмом і відновленні культурних обмінів. При цьому сенатор не вказав, що саме він хотів би обговорити ці теми з Путіним.

Після передачі листа Трампа Путіна прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков підтвердив, що його передали по дипломатичних каналах і найближчим часом лист розгляне президент Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Путін передав Трампу документ з пропозиціями щодо взаємного роззброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?