Трагедія у Кемерово: начальник служби гасіння у ТЦ намагався скоїти суїцид
Категорія
Події
Дата публікації

Трагедія у Кемерово: начальник служби гасіння у ТЦ намагався скоїти суїцид

Трагедія у Кемерово: начальник служби гасіння у ТЦ намагався скоїти суїцид
Джерело:  online.ua

Чиновник протипожежної служби Андрій Бурсін, якого звинувачують у недбальстві під час гасіння пожежі у ТЦ "Зимняя вишня" в Кемерові, намагався вкоротити собі віку в російському СІЗО, передає ONLINE.UA з посиланям на "Коммерсант".

Про інцидент розповіла дружина Бурсіна. Вона заявила, що 7 серпня чоловіка доставили на лікування в лікарню. 
"Як мені пояснили, у нього були перебинтовані обидві руки", – сказала Тетяна Бурсіна.
Вона переконана, що приводом для суїциду міг стати тиск із боку слідчих, а також відмова в побаченні з сім'єю.
"Бурсін намагався накласти на себе руки через нервовий зрив.В управлінні Слідчого комітету по Кемеровській області поки не коментували причини госпіталізації пожежника", - сказано в повідомленні. 
Адвокат звинуваченого розповіла, що Бурсіна повезли в лікарню для проведення медичних експертиз, призначених слідством. Вона відмовилася коментувати чутки про його спробу самогубства.
Нагадаємо, що Андрія Бурсіна затримали 7 липня. Слідство вважає, що він не давав вказівок шукати людей в кінозалах торгового центру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  з’явилися записи дзвінків замкнених в кінозалах ТЦ "Зимова вишня" людей у службу порятунку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?