В "ЛДНР" знову пропав мобільний зв'язок: бойовики назвали причину
Категорія
Події
Дата публікації

В "ЛДНР" знову пропав мобільний зв'язок: бойовики назвали причину

В "ЛДНР" знову пропав мобільний зв'язок: бойовики назвали причину
Джерело:  online.ua

Вранці 9 серпня на територіях тимчасово окупованих Луганської та Донецької областей знову пропав мобільний зв'язок українського оператора Vodafone. Збої почалися близько 6:30, а через кілька годин зв'язок повністю пропав в так званих "ЛНР" і "ДНР", передає ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

У так званому "Мінзв'язку ДНР" повідомили, що причиною відсутності мобільного зв'язку стала аварія в "ЛНР". Терміни усунення неполадок не називаються.

Місцеві жителі в шоці. Вони вважають, що бойовики навмисне відключають зв'язок Vodafone, щоб підняти продажі місцевого мобільного оператора "Лугаком". Мешканці "ЛНР" нагадують, що в бюджетних організаціях співробітникам давно заборонили користуватися на робочих місцях телефонами з СІМ-картками українського оператора.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажки "ДНР" прийняли чергове рішення по мобільному оператору Vodafone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?