Перша ракетка України Світоліна відзначилась благородним вчинком на турнірі в Монреалі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перша ракетка України Світоліна відзначилась благородним вчинком на турнірі в Монреалі

Перша ракетка України Світоліна відзначилась благородним вчинком на турнірі в Монреалі
Джерело:  online.ua

Під час Відкритого чемпіонату Канади у матчі між Еліною Світоліною та Міхаелою Бузарнеску, суперниця першої ракетки України серйозно травмувала правий гомілкостоп, передає ONLINE.UA з посиланням на WTA_insider.

"Румунська тенісистка підвернула ногу та не могла підвестися. Українська спортсменка одразу ж кинулася допомагати своїй суперниці, яка кричала від болі", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що до цього моменту обидві тенісистки виграли по сету, у фінальній партії на подачі суперниці Світоліна лідирувала з рахунком 4:3 (30:15).

Як стало відомо трохи пізніше, матч закінчився перемогою українки, але радості від цього не додалося. Ні в спортивному плані, ні чисто по-людськи. Прихильники Бузарнеску переконані, що організм 30-річної румунки просто не витримав другого турніру поспіль.

Еліна Світоліна -  українська тенісистка, третя ракетка світу в рейтингу WTA станом на січень 2018 року, виграла 12 турнірів WTA в одиночному розряді та два — в парному, 6 разів перемагала перших ракеток світу. Діставалася чвертьфіналів на Відкритому чемпіонаті Франції 2015 і 2017 років, Відкритому чемпіонаті Австралії 2018 року та на Олімпійських іграх 2016 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Світоліна відмовилася їхати в Москву для участі в турнірі Moscow River Cup.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?