Гаазька депутатка покінчила життя самогубством через зґвалтування і погрози
Категорія
Події
Дата публікації

Гаазька депутатка покінчила життя самогубством через зґвалтування і погрози

Гаазька депутатка покінчила життя самогубством через зґвалтування і погрози
Джерело:  online.ua

Член міської ради Гааги від ультраправої "Партії Свободи" Віллі Ділле вкоротила собі віку через зґвалтування і постійні погрози з боку мусульман, передає ONLINE.UA з посиланням на AD.

Жінці було 53 роки.

Нещодавно вона опублікувала у Facebook відео, на якому зізналася, що була зґвалтована мусульманами в березні минулого року.

"Я просто хочу, щоб світ дізнався правду. 15 березня 2017 року мене викрали, зґвалтували і погрожували мусульмани, тому що вони хотіли, щоб я мовчала у Гаазькій міській раді.Після того, як це сталося, я нікому не сказала, я просто провела дебати на наступний день. Недавно мені погрожували смертю, заявивши, що скоро переріжуть мені горло.Я просто боюся, що вони зашкодять моїм дітям, моїм близьким. Я не можу з цим змиритися. Вони не люблять жінок. Я їм зовсім не подобаюся", - сказала вона.

Ділле звинуватила іншого депутата Арнуда Ван Доорна в організації зґвалтування. Політик, який зараз перебуває у відпустці, заявив у Twitter, що він розглядає можливість подання позову за наклеп.

Депутатка протягом 25 років працювала з людьми з інвалідністю. Вона була одруженою і мала чотирьох дітей. Зазначимо, нещодавно вона заявила, що мусульмани з атомною бомбою повинні бути знищені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий канадський актор та манекенник Рік Дженест, більш відомий як Zombie Boy, наклав на себе руки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?