Трамп погодився на допит про втручання РФ у вибори США, але на своїх умовах
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп погодився на допит про втручання РФ у вибори США, але на своїх умовах

Трамп погодився на допит про втручання РФ у вибори США, але на своїх умовах

Американський глава Дональд Трамп пройде допит по справі щодо російського втручання у вибори 2016 роки тільки на своїх умовах. Юристи президента США відмовилися від умов допиту, які поставив спецпрокурор ФБР Роберт Мюллер, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

За даними джерела, особистий юрист Трампа Джей Секуло вже направив запит у ФБР, в якому містяться умови, на яких Трамп пройде допит. Деталі запиту не уточнюються, але відомо, що адвокати американського голови хочуть провести процес з обмеженими можливостями для питань без згадки можливих спроб Трампа перешкодити розслідуванню.

Адвокат Трампа Руді Джуліані раніше повідомляв, що переговори юристів американського глави з Мюллером щодо умов допиту Трампа тривали вісім місяців. Він підкреслював, що ця справа має бути завершена до виборів в Конгрес США, які заплановані на листопад.

Раніше також повідомлялося, що у Мюллера до Трампа є не менше 40 питань про російському втручанню в вибори США. Тоді Трамп назвав ганебним те, що цей список питань був оприлюднений в ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Конгресі США оприлюднили секретний службовий документ по "російському справі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?